• banner1.jpg
  • banner2.jpg
  • banner3.jpg
  • banner4.jpg
  • banner5.jpg
theorie   emailButton

Je kan met de theorieopleiding van start gaan vanaf je 17e verjaardag. 
In onze rijschool worden onze leerlingen voorbereid op het theoretisch examen met een cursus van 12 uur les.  In onze moderne leslokalen worden de vele wetten en reglementeringen met de nieuwste technieken zeer aanschouwelijk voorgesteld.   Dit geeft tot resultaat een zeer hoog slagingspercentage!! 
Nadien bestaat de mogelijkheid met de bus mee te rijden naar het examencentrum te Geel en kan je indien gewenst onmiddellijk met de praktijkopleiding beginnen. 

Indien achteraf mocht blijken dat het toch allemaal iets te vlug is gegaan, kan je de lessenreeks nog eens gratis overdoen. 

Is een theoriecursus verplicht???  NEE!  Iedereen doet er goed aan om die te volgen, maar het is pas een verplichting als je 2 maal mislukt bent door zelf examen te gaan doen zonder dat je eerst een cursus gevolgd hebt.

Bereid je dus goed voor door een cursus te volgen!


Kostprijs van het theoriepakket (12 uur les – boek – 1 maand gratis online oefenen - proefexamen – bus naar Geel ) 125,00 € inclusief 21% BTW 

Het attest van uw theorie is 3 jaar geldig. 
Klik hier voor de data van de volgende theoriecursussen

Theorie examen bromfiets: er zijn in 2017 ANDERE examens voor de bromfiets en deze zijn moeilijker dan de vorige.  Goed studeren of een cursus volgen is een must als je wil slagen voor dit examen.

Snelle boodschap

Contacteer ons

Stel hier uw vraag aan Turnhoutse autorijschool.
captcha
Reload

 

 

www.federdrive.be   OEFENVRAGEN

federdrive

 

   Tar 1000 Oefenvragen